Nevşehir SGK’dan Ertaş Gruba Teşekkür Belgesi

12 Haziran 2021

Avanos Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Şube Müdürü Osman Çoban, SGK Memuru Miyase Ulusoy ile birlikte, Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında, Nevşehir’de pomza sektörünün duayenlerinden Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı sanayici İş insanı Musa Ertaş’ı ziyaret etti.

Avanos Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Şube Müdürü Osman Çoban, “Sosyal Güvenlik Haftası programı kapsamında, Sürdürülebilir bir Sosyal Güvenlik sistemi için 20 ve üzerinde sigortalı çalıştıran, primlerini düzenli olarak ödeyen ve son altı yıl içerisinde prim hizmet bildirgelerini yasal süresi içerisinde veren Ertaş Grup firmamıza; Kurum Başkanımız Sayın İsmail Yılmaz tarafından imzalanan Teşekkür Belgelerini takdimi için buradayız…” dedi.

Ertaş Grup ve Blok Bims Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertaş’a düzenli prim ödedikleri için teşekkür eden Şube Müdürü Osman Çoban, “Çalıştırdığı işçilerin sigorta  primlerini düzenli olarak zamanında yapan ve istihdam yaratan iş adamlarını ve sanayicilerin hepsinin takdire şayan olduğunu ifade ederek, kısa ve uzun vadede kazançlı olan siz olacaksınız, kurumsal olmanın ilk adımı devlete olan mali hak ve yükümlülüklerin eksiksiz ve zamanında yerine getirilmesidir”

Yüksek istihdam oranına sahip ve düzenli prim ödeyen işverenlerin, gelişmiş ekonomilerin olmazsa olmazı olduğu belirten Şube Müdürü Çoban, bu kapsamda teşekkür belgesi almaya hak kazanan Ertaş Grup firmasına sosyal güvenlik hak ve yükümlülüklerinin öneminin bilincinde olduğunu sözlerine ekledi.

Ziyaretden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ertaş Grup ve Blok Bims Yönetim Kurulu Başkanı sanayici İş insanı Musa Ertaş’ta, yapılan bu nazik ziyaret ve işyeri adına verilen teşekkür belgesinden dolayı teşekkür etti.

Sanayici İş İnsanı Musa Ertaş konuşmasının devamında;” Bizler Sanayiciler olarak gece gündüz demeden ülkemizin üretimine, ihracatına ve istihdamına katkı için var gücümüzle çalışıyoruz. Her zaman ‘nasıl bir kişiye daha iş kapısı açarız’ diye çalışmalar yapıyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” diye konuştu.