Mustafa Ertaş Trendyol Kobi Sohbetleri’nin Konuğu Oldu

19 Temmuz 2021

Trendyol iş ortağım kobi sohbetlerinin bu haftaki konuğu Pumice World yönetim kurulu başkanı Mustafa ERTAŞ oldu.

Trendyol’da yeni mağaza açan ve ilk altı ay içerisinde belli satış adetine ulaşan mağazaların davet edildiği ve trendyol maceralarının anlatıldığı programda Ertaş, Pumice World mağazası hakkında youtube üzerinden canlı yayında bilgi verdi.

Ertaş, Grup Firmamız Metaş Madencilik 1993 yılında, maden işletmeciliği alanında faaliyet göstermek üzere, Nevşehir ilinde kurulmuştur. Metaş Madencilik, Ponza madeni üzerine yapmış olduğu Ar-Ge çalışmaları sonucunda, Ponza’nın sadece inşaat ve tekstil sektörüne hitap eden maden olmaması gerektiğini savunmuş ve sektöre yeni bir soluk getirecek olan Pumice World markasını yaratmıştır.

Ponza madeninin doğallığı, saflığı ve hijyenik yapısını öne çıkaran Pumice World; Ponza’yı zenginleştirme tesislerinde işleyerek, çeşitli amaç ve alanlara yönelik %100 doğal ve yenilikçi ürünler üretmektedir. Ponzaya yepyeni bir bakış açısı kazandıran Pumice World 2020 itibarıyla perakende sektörüne emin adımlarla giriş yapmış ve özellikle doğal kedi kumu sektöründe atılım göstermiştir. Ar-Ge çalışmalarına hız kesmeden devam eden Pumice World 2020 yılında 16 adet ürün ile faaliyet göstermektedir. Pumice World’ün sektöre kazandırdığı ürünler * Ağız Bakım Ürünleri – Pum Dental * Ayak Bakım Ürünleri – Pum Heel Stone / Pum Heel Stone Ponzy * Evcil Hayvan Ürünleri – Pum Cat / Pum Pet * Ev Temizliği Ürünleri Pum – Cleaning / Pum Pool * Sera ve Peyzaj Ürünleri – Pum Garden * Mangal/ Barbekü Ürünleri – Pum Lava / Pum Grill * Tekstil Yıkama Ürünleri – Pum Jeans / Pum Mikronize. Günümüzde online satış artık birçok firma tarafından kullanılan bir sistemdir. Grup şirketi olarak bizde online ticarete önem veriyoruz ve 2020 yılı sonlarında E-ticaret departmanımızı açtık. Grup firmalarımızın ürünlerini Pumice World Markası altından online satış kanalları üzerinden Türkiye’nin dört bir yanına ulaştırmanın gururunu yaşıyoruz.

Kısa sürede belli bir başarıyı yakalamak ve programa dahil olmakta mutluluk vermektedir.

Program soru cevap şeklinde 1 saat boyunca canlı yayında yüzlerce kişi tarafından izlendi.

Video izlemek için; https://www.youtube.com/watch?v=0gSTR7-bG7E

Pumice World: www.pumiceworld.com