BlokBims Akademi Online Dijitalleşme Eğitimi Düzenlendi

12 Haziran 2021

BlokBims Entegre Tesisleri Bünyesinde yürütülen BlokBims Akademide Dijitalleşme Nedir? ve Sosyal Medya kullanımlarına yönelik eğitimi programı 17.04.2021 tarihinde zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirildi.

Ahiler Kalkınma Ajansı 2020 Yılı Teknik Destek Programı, Dijital BlokBims projesi çerçevesinde yürütülen projede Yönetim kurulu üyeleri, bilgi işlem ve pazarlama departmanı çalışanlarına zoom üzerinden dijitalleşme nedir ve sosyal medya kullanımı hakkında eğitim düzenlendi.

BlokBims Akademi ve Dijital BlokBims proje sorumlusu, Yönetim kurulu üyesi Mustafa ERTAŞ’ın açılış konuşması ile başlayan programda ERTAŞ, projenin amacını ve katkılarından bahsetti. Üretimimizde 4.0. teknolojisini kullandığımız bu zamanda pazarlamada da sektörün öncü ve lider kuruluşu olmaya devam etmeliyiz. Bu yüzden bugün Dijitalleşmenin öneminden pazarlamada ve sosyal medyada bilgilerimizi nasıl belirteceğimizi ve eksiklerimiz hakkında bilgi alacağız. Günümüz teknolojisini ve trendlerini her zaman yakından takip etmek ve yeniliklere açık olmak zorunayız bu düşüncelerle eğitimimizin verimli ve katkı sağlaması diliyorum.” dedi.

Danışman Oğuzhan Saruhan, Sosyal Medya Canavarı Olmak İster Misin eseri ile Dijital Çağda Hayatta Kalmanın 10 Kuralı adlı eserin yazarıdır. Saruhan Dijitalleşmenin önemi ve firmanın dijital mecralarda ki durumlarından katılımcılara bilgiler verdi. Katılımcıların firmanın dijitalleşmesine nasıl desteklerde bulanabileceği ve faydaları hakkında ikili fikir alış verişleri ile dinamik bir eğitim gerçekleştirdi.

Katılımcıların yoğun ilgisi ve soru cevaplarıyla devam eden program Yönetim Kurulu Başkanı Musa ERTAŞ’ın program ile ilgili görüşleri ve iyi dilek temennileri ile bitti.